31 Aralık 2008 Çarşamba
Bayram değerlendirmesi
Bayramda FİKRİM GELDİ! :D içine su doldurup buzluğa koyduğumuz buz torbalarına etsuyu doldursak ve dondursak organik bulyon olur mu ki acaba dedim ve denedim. küçük doğranmış etleri uzun süre düdüklü tencerede haşladıktan sonra suyunu aldım- ki bol tortulu bir su oldu. buz torbalarına doldurup patlak olmadığından emin olduktan sonra buzluğa attım. şimdi tüm yemeklerde kullanabileceğimiz -içinde ne olduğundan emin olduğumuz- etbulyonlarımız var. haşlama suyuna tuz attığım için, yemeklere koyarken tuzuna dikkat etmem gerekecek.
şeklinin top top olması da kullanırken avantaj olacak heralde galiba.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder